avto trgovina 01 705 12 53 | tehnična trgovina 01 705 25 91 | finance 01 705 17 45 | info@minjon.si

Husqvarna

Husqvarna že več kot 325 let s strastjo zagotavlja profesionalnim uporabnikom inovativne izdelke za delo v gozdu, parku in vrtu. Visoko zmogljivost smo združili z uporabnostjo in varnostjo, da boste vedno pripravljeni in boste delo lahko opravili učinkovito. Husqvarna ponuja širok asortiman strojev in pribora, ki pa neprestano raste in vključuje vse od verižnih žag in motornih rezalnikov do robotskih kosilnic.

Poleg blagovne znamke Husqvarna imajo v lasti tudi naslednje hčerinske blagovne znamke: Jonsered, Gardena, McCulloch in Partner.

Za domače uporabnike superiorno orodje in naprave za vrt za zahtevne domače uporabnike (Husqvarna 450, Husqvarna 555, Husqvarna 236, Husqvarna 359, Husqvarna 435, Husqvarna 545, ...). Za kmetovalce produktivna oprema za zunanjo rabo v gozdu , na kmetiji, v sadnih nasadih in na prostranih travnih površinah.
Za gozdarje profesionalne motorne žage (Husqvarna 560 XP, Husqvarna 562 XP, Husqvarna 372 XP, Husqvarna 550 XP, ...), gozdarski obrezovalniki in oprema za gozdarsko industrijo.
Profesionalne naprave, ročno ali kolesno vodene, za komunalno nego krajine.

Izbirate lahko med kategorijami: motorne žage; motorne kose, trimerji in ibrezovalniki drevja; snežne freze; vrtne kosilnice; motokultivatorji; akumulatorske žage, akumulatorski puhalniki, akumulatorski obrezovalniki za živo mejo, akumulatorske kose na nitko; oprema in pribor za orodje Husqvarna in Husqvarna zaščitna oprema.

Imate vprašanje glede Husqvarna?

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

[recent_products per_page=”12″ columns=”4″ orderby=”date” order=”desc”]

Partnerji

Pogovor v živo
Pogovor v živo
Vprašanja, dvomi in težave? Mi smo tu, da vam pomagamo!
Povezovanje...
Trenutno ni dosegljiv noben naš operater. Prosimo, ponovno poskusite kasneje.
Vsi naši operaterji so trenutno zasedeni. Prosimo, ponovno poskusite kasneje.
:
:
:
Imate vprašanje? Pišite nam!
:
:
Seja tega pogovora je zaključena.
Je bil ta pogovor koristen? Oddajte glas za ta pogovor.
Dobro Slabo