Navodila za uporabo spletne trgovine

Navigacija po kategorijah:

 • Na začetni strani lahko izbirate med kategorijami s klikom na sličico ali besedilo kategorije, ki bi jo radi raziskali. Odpre se vam seznam podkategorij in drevesni meni na levi strani spletne trgovine. Podkategorijo lahko izberete enako kot prvič (s klikom na sličico ali besedilo kategorije). Podkategorijo lahko izberete tudi s klikom na besedilo kategorije v levem – drevesnem meniju.
  Pri kategorijah v drevesnem meniju se v primeru, da obstajajo še nadaljnje podkategorije poleg besedila prikaže znak »+«. S klikom na ta znak se drevesni meni razširi in prikaže podkategorije skupine, ki nas zanima. S tem si lahko prikrajšate pot do seznama izdelkov.
 • Kategorije lahko izbirate tudi prek menija na vrhu spletne trgovine, ki se prikaže kadar se z miško postavite na tekst »KATEGORIJE IZDELKOV«. Do tega menija lahko dostopate iz katerekoli strani v naši spletni trgovini (prva stran, seznam podkategorij, seznam artiklov, stran artikla, košarica,…).  Omogoča Vam izbiro ene izmed začetnih kategorij za izhodišče iskanja želenega artikla.

Iskanje z iskalnikom na vrhu spletne trgovine:

 • Za iskanje artikla lahko uporabite tudi iskalnik, ki išče zadetke med vsemi artikli objavljenimi v naši spletni trgovini. V iskalnik lahko vpišete iskalni niz in kliknete na gumb z napisom »Išči« desno od okna za vnos iskalnega niza (namesto klika lahko uporabite tudi tipko »Enter«).
 • Kadar vpišete 5 ali več znakov v okno za vnos iskalnega niza sistem začne avtomatsko iskati zadetke, ki jih samodejno prikaže z izpustnim menijem. S klikom na enega izmed zadetkov pridete direktno na stran artikla, ki ste ga iskali.

Uporaba stranskih filtrov (levi menu):

 • Takoj, ko izberete eno izmed kategorij, se Vam na levi strani prikaže filter »CENOVNI RAZPON«, ki je prikazan kot rdeča črta, ki jo omejujemo iz desne ali leve strani. Prav tako je na spodnjem delu levega menija filter, ki izločuje artikle po blagovnih znamkah “Brands” in filter, ki izločuje artikle po namembnosti artikla “Prodajni program”.

Kriteriji za razvrščanje artiklov:

 • Ko pridete na stran, ki vsebuje seznam izdelkov, se vam v desnem zgornjem kotu prikažejo kriteriji za razvrščanje. S klikom na kriterij za razvrščanje Vam bo sistem preuredil vrstni red artiklov po ključu, ki ste ga izbrali.

Dodajanje artikla v košarico in izvedba naročila:

 • Artikel lahko dodate v košarico iz seznama artiklov ali iz strani artikla. Če dodajate artikel v košarico iz ikonskega prikaza seznama izdelkov se morate z miško postaviti na artikel, da se vam prikažejo gumbi, med katerimi je tudi gumb z napisom »DODAJ V KOŠARICO«. Po kliku na ta gumb se vam v zgornjem desnem kotu, kjer vas skozi spremlja vaš nakupovalni voziček poveča številka za število artiklov v košarici. Če se z miško postavite na sliko nakupovalnega vozička se vam prikaže seznam artiklov, ki ste jih dodali v košarico. Artikle lahko odstranite iz košarice s klikom na rdeč »x« poleg naročenega izdelka.
 • Naročilo lahko izvedete na dva načina.
  • Hitrejši način: z miško se postavite na sliko nakupovalnega vozička, da vam prikaže seznam artiklov v košarici ter gumba »OGLED KOŠARICE« in »BLAGAJNA«. S klikom na gumb »BLAGAJNA« pridete direktno na stran s podrobnostmi naročila, kjer je potrebno vpisati podatke za dostavo, želen način plačila in način dostave. V primeru, da imate kupon s kodo za dodaten popust jo lahko vnesete na vrhu strani, če kliknete na tekst »KLIKNITE TUKAJ ZA VNOS KODE«. Odpre se vam vpisno polje, kamor prepišete kodo iz kupona in desno od polja kliknete na gumb z napisom »UPORABITE KUPON«. Prav tako lahko na tej strani koristite dodatni popust, ki ste ga pridobili s točkami zvestobe s klikom na besedilo »UPORABI POPUST« pod sekcijo za uporabo kupona. Točke lahko koristite le pri nakupih v vrednosti nad 50€. Če bi radi še karkoli dodali k informacijam o naročilu lahko opombo vpišete spodaj levo na strani za zaključek nakupa. S pritiskom na gumb z napisom »NAREDI NAROČILO« je naročilo zaključeno.
  • Počasnejši način: z miško se postavite na sliko nakupovalnega vozička, da vam prikaže seznam artiklov v košarici ter gumba »OGLED KOŠARICE« in »BLAGAJNA«. S klikom na gumb »OGLED KOŠARICE« pridete direktno na stran s podrobnostmi nakupovalnega vozička. Tu lahko še urejate naročilo s spreminjanjem količin ali odstranjevanjem artiklov. S klikom na gumb z napisom »NADALJUJ V POSTOPEK NAKUPA« pridete na zaključno stran naročila za uporabo katere so navodila pri prvem – hitrejšem načinu.

Dodajanje artikla na seznam želja:

 • Artikle, ki so vam zanimivi in bi do njih v bodoče radi hitro dostopali si lahko dodate na seznam želja. To storite tako, da na strani artikla ali na strani s seznamom artiklov kliknete na gumb z napisom »DODAJ NA SEZNAM ŽELJA«. Na strani artikla se gumb nahaja na desni strani pod gumbom za dodajanje v košarico. Na strani s seznamom artiklov se v ikonskem prikazu prikaže spodaj levo, ko se z miško postavimo na artikel. Pri vrstičnem prikazu je gumb za dodajanje na seznam želja pod gumbom za dodajanje v košarico.
  Artikle, ki ste jih dodali na seznam želja lahko pogledate s klikom na napis »SEZNAM ŽELJA« ki vas spremlja na vrhu spletne strani na sredini.

 

Dodatne ugodnosti nakupovanja prek spletne trgovine:

 • Točke zvestobe: Pri vsakem opravljenem nakupu prek spletne trgovine pridobite točke zvestobe, ki jih lahko koristite pri kateremkoli nadaljnjem nakupu v vrednosti večji od 50€. Točke se koristijo v razmerju 100 točk -> od 1€ do 5€ dodatnega popusta (odvisno od statusa uporabnika). Točke lahko pridobite tudi, če napišete mnenje o artiklu, ki ste ga kupili. Za vsako mnenje vam sistem avtomatsko pripiše 20 točk zvestobe. Ob registraciji v naš sistem spletne trgovine vam sistem avtomatsko pripiše 10 točk zvestobe. Točke zvestobe lahko koristite ob oddajanju naročila (navodila najdete v sekciji navodil »Dodajanje artikla v košarico in izvedba naročila«). Maksimalen popust pri enkratnem nakupu je 20€.
 • Deli naprej in pridobi popust: Izdelek lahko delite v socialna omrežja s pritiskom na gumb z napisom »Deli naprej«, ki se nahaja poleg gumba za dodajanje v košarico na strani s seznamom artiklov ali na strani artikla. Pri dodajanju artikla, ki ste ga delili naprej vam sistem avtomatsko zniža ceno za 2% od prodajne cene. Popust lahko koristite 24 ur od deljenja artikla v socialno omrežje.