avto trgovina 01 705 12 53 | tehnična trgovina 01 705 25 91 | finance 01 705 17 45 | info@minjon.si

Fristom

logo-fristom

Avto Minjon je zastopnik za podjetje Fristom. Pri nas dobite vse izdelke Fristom – v kolikor določenega izdelka nimamo na zalogi, ga bomo za vas naročili.

FRISTOM je uveljavljeno podjetje s sedežem na severu Poljske. Sledi družinski tradiciji proizvodnje svetil in žičnih sistemov za avtomobilsko industrijo.
Podjetje izhaja iz starejše generacije, svojo tržno aktivnost pa vodi pod imenom Firstom več kot 15 let. Še vedno razvijajo svoje tehnologije in širijo obseg proizvodnje izdelkov, da bi zadovoljil potrebe trga. Vse delo opravljajo s strastjo in predanostjo. Glavni cilj Firstoma pri opravljanju kompleksnih storitev in proizvodnji izdelkov je zadovoljstvo strank in dobava kakovostnih svetil na trg.

Firstorm izdeluje širok nabor izdelkov za kamione in prikolice tako v standardni, kot tudi v najsodobnejši LED tehnologiji.

V naši ponudbi lahko izbirate med kategorijami: stop luč, pozicijska luč, gabaritna luč, delovna luč, rotacijska luč, odsevniki, luč za dnevno vožnjo, meglenka, vzvratna luč, …

Moto podjetja: „Kakovost, modernost, zadovoljstvo“.

Za ogled artiklov proizvajalca Fristom v spletni trgovini kliknite tukaj.

FIRSTORM IZDELKI OBSEGAJO: svetila za opozorilne svetlobne signale (LED), delovne svetilke (LED), pozicijske luči, zadnje luči, gabaritne luči, luči za vzvratno vožnjo, meglenke, indikatorji, luči za osvetlitev registrske tablice,  luči za notranjo osvetlitev, reflektorji, dodatki; 

izdelek-firstorm-1 izdelek-firstorm-2 izdelek-firstorm-3 izdelek-firstorm-4 izdelek-firstorm-5

Pogovor v živo
Pogovor v živo
Vprašanja, dvomi in težave? Mi smo tu, da vam pomagamo!
Povezovanje...
Trenutno ni dosegljiv noben naš operater. Prosimo, ponovno poskusite kasneje.
Vsi naši operaterji so trenutno zasedeni. Prosimo, ponovno poskusite kasneje.
:
:
:
Imate vprašanje? Pišite nam!
:
:
Seja tega pogovora je zaključena.
Je bil ta pogovor koristen? Oddajte glas za ta pogovor.
Dobro Slabo