avto trgovina 01 705 12 53 | tehnična trgovina 01 705 25 91 | finance 01 705 17 45 | info@minjon.si

KOLBENSCHMIDT

Zastopstvo za Kolbenschmidt.logo-kolbenschmidt

Kolbenschmidt je blagovna znamka podjetja KSPG AG, ki je prvovrsten dobavitelj za avtomobilsko industrijo. Podjetje KSPG AG je nastalo z združitvijo dveh ločenih podjetji Kolbenschmidt in Pierburg, ki sta jih ustanovila Bernhard Pierburg (leta 1909 v Berlinu) in Karl Schmidt (leta 1910 v Neckarsulmu). KSPG je zahvaljujoč svojim velikim kapacitetam najpomembnejše podjetje na področju avtomobilske industrije za razvoj izdelavo in trženje batov, ročičnih in odmičnih gredi, komponent za dovod zraka, blokad za motorje, drsnih ležajev, vodnih črpalk, lambda sond, filtrov (za zrak, za olje, za gorivo in za klimo), …

Kolbenschmidt razvija, proizvaja in trži bate za bencinske in dizelske motorje za avtomobile in gospodarska vozila. Kolbenschmidt je eden vodilnih na svojem področju. Med drugim proizvajajo tudi bate za dvotaktne motorje, kompresorske motorje, pa tudi velike bate za stacionarne, morske in motorje lokomotiv. Povečanje moči in zmanjšanje porabe goriva in emisij so že vrsto let glavno vodilo razvoja novih komponent pri podjetju Kolbenschmidt. Kolbenschmidt GmbH je mednarodno podjetje s sedežem v Neckarslum-u. Težijo k čim večjemu napredku s sinergijo posameznih enot: med bati z velikim premerom, bati gospodarskih vozil in avtomobilskimi bati.

Že vrsto let so številna priznana OEM podjetja (Original Equipment Manufacturer) redne stranke pri KOLBENSCHMIDT. Glavni trg podjetju predstavlja Evropa, Severna in Južna Amerika ter Azija.

KAJ DOBITE PRI NAS?
Kot zastopnik za podjetje Kolbenschmidt dobavljamo vse vrste njihovih batov in ležajev. Na nas se lahko obrnete tudi z vprašanji v zvezi s produkti Kolbenschmidt.

kolbenschmidt-izdelek kolbenschmidt-izdelek-1 kolbenschmidt-izdelek-2 kolbenschmidt-izdelek-4

Pogovor v živo
Pogovor v živo
Vprašanja, dvomi in težave? Mi smo tu, da vam pomagamo!
Povezovanje...
Trenutno ni dosegljiv noben naš operater. Prosimo, ponovno poskusite kasneje.
Vsi naši operaterji so trenutno zasedeni. Prosimo, ponovno poskusite kasneje.
:
:
:
Imate vprašanje? Pišite nam!
:
:
Seja tega pogovora je zaključena.
Je bil ta pogovor koristen? Oddajte glas za ta pogovor.
Dobro Slabo