avto trgovina 01 705 12 53 | tehnična trgovina 01 705 25 91 | finance 01 705 17 45 | info@minjon.si

Meclube

logo-meclube-nov

Smo zastopnik za Meclube, tako pri nas dobite vse izdelke Meclube.

cappanoneMECLUBE je proizvodno podjetje, ki izdeluje opremo za distribucijo maziv, za vse specifične zahteve, pri čimer dajejo velik poudarek na sodelovanje s strankami za skupno rast in razvoj. Gre za mlado dinamično družinsko podjetje, ki je že osvojilo vse znanje iz svojega področja in ima usposobljene strokovnjake. Stankam stojijo ob strani in zagotavljajo kakovost. Do danes že dosegajo vse zahtevane standarde po certifikatih ISO 9001:2008. Meclube se konstantno razvija z novimi produkti in projekti za izboljšanje dela in distribucije maziv.

Meclube nudi strankam dostopnost globalnih storitev, ki jo zagotavlja širok nabor izdelkov. Zaradi dobrega razmerja med kakovostjo in ceno ter razumni roki dostave je Meclube prava izbira. Zahvaljujoč fleksibilnosti njihove proizvodnje so zmogli vzpostaviti izjemen odnos s svojimi strankami v prilagajanju barvam in blagovnim znamkam podjetij na standardnem obsegu izdelkov. Prodajni krog so sklenili s hitro in učinkovito storitvijo asistence.

MECLUBE proizvaja:  izdelke za distribucijo maziv (ročne mazalke, akumulatorske mazalke, pnevmatske mazalke, mazalci, cevi in ostala dodatna oprema, ročne črpalke za olje, pnevmatske črpalke za olje, električne črpalke za olje, …), aspiratorje za menjavo olja, izdelke za črpanje rabljenega olja, potisne razpršilce – čistilce, izdelki za napihovanje pnevmatik, avtomatski navijalci za cevi (zrak, voda, olje, nafta, …), izdelki za urejanje zavorne tekočine – sklopke, …

Za ogled izdelkov proizvajalca Meclube v spletni trgovini kliknite tukaj.

meclube-izdelek-1 meclube-izdelek-6 meclube-izdelek-5 meclube-izdelek-4 meclube-izdelek-3 meclube-izdelek-2

Pogovor v živo
Pogovor v živo
Vprašanja, dvomi in težave? Mi smo tu, da vam pomagamo!
Povezovanje...
Trenutno ni dosegljiv noben naš operater. Prosimo, ponovno poskusite kasneje.
Vsi naši operaterji so trenutno zasedeni. Prosimo, ponovno poskusite kasneje.
:
:
:
Imate vprašanje? Pišite nam!
:
:
Seja tega pogovora je zaključena.
Je bil ta pogovor koristen? Oddajte glas za ta pogovor.
Dobro Slabo